Kontakt oss

My Google Maps Demo

ADDRESSE

Holmejordetveien 21b, Larvik 3267

RING

+47 99288687

EMAIL

record@hardnheavy.no

KONTAKT OSS

 
 
 

OM OSS (hardNheavy records)Vi som holder til her, startet som en klubb med musik som hobby (vinyl står høyt i kurs). Steget fra interesse & hobby til klubb, endte opp med en online Musikkbutikk.

HardNheavy konseptet ligger i hodet på undertegnede, der musikkinteresse startet i 1972, og vinyl, som da var vanlig! Da var alle disse hardnheavy band i gang: Led Zepp-Purple-Uriah heep-Nazareth-Black sabbath-ACDC, dette var helt på slutten av 60 og børjan på 70 tallet, så kom slutten av 70 og 80 tallet med Maiden-Motorhead-Gunsn Roses- Whitesnake-Saxon osv. Dette er jo da bare et lite utvalg, så har vi Norsk med kanon bra prog på 70 tallet. Norsk New wave og punk på slutten av 70-børjan av 80 og så  drar musikkbildet videre i gang med Dumdum-Jokke- TNT- Stage Dolls-Backstreet girls bare for å nevne noen fra den tiden i oppstarten, mange av disse er i gang fremdeles (heldigvis) og videre for å nevne et par nyere band, noen år frem i tid: Wig Wam-Carburetores, heldigvis i mitt hodet så holder Norsk rock på...OG midt oppi alle disse godsaker av musikk så har vi Norsk Metal (heavy-black-osv) Dette er mye av interesse konseptet og som er Hovedgreia til hardNheavy records. Noen "andre undersjangere innen musikk blir det, siden vi er flere i hardNheavy og alder fra ca 20 - 60. Hver og en tar for seg "sin musikk sjanger.

Nettbutikken vil på sikt ha alle de nødvendige produkter som: (plastomslag-innerposer-dividers-vask/renseprodukter-platespiller)


HardNheavy records as

Roger-Petter-Finn Åge & Morten.  • Salg av ny musikk (vinyl&cd)
  • Salg&kjøp av brukt musikk (vinyl-cd-kassetter)
  • Salg av musikk-relaterte produkter

PAYMENT METHODS:


Kontakt oss her

Adresse: Holmejordetveien 21b, Larvik 3267

Email: record@hardnheavy.no

Mob: +4799288687

2017 Copyright @ HardnHeavy - All Rights Reserved.    One.com